Designermøbler er bare federe end andre møbler

Designer møbler

Hvis man har en interesse for bolig og møbler, så er man nok også generelt enig i, at designermøbler er et hak federe end alle andre møbler. Der er også mange, der vælger at købe kopivarer, men det bliver bare aldrig det samme som de ægte møbler.

Hvis du godt kunne tænke dig at få ægte designermøbler inde i din bolig, så er det bare med at komme i gang. Det behøver hverken at være besværligt eller dyrt.

Designermøbler er et must i en moderne bolig

Hvis man gerne vil køre en moderne stil i sin bolig og være med på moden, så er der ingen tvivl om, at man ikke kommer uden om designermøbler. De er et must i et moderne hjem anno 2015.

Så hvis du ikke endnu har fået byttet alle dine almindelige møbler ud med designervarer, så er det bare med at få søsat missionen, så du kan komme helt op og ride med på bølgen. At få designermøbler handler for enkelte om at blære sig, mens det for de fleste bare handler om design, kvalitet og en fed bolig for ens egen skyld.

Sådan sparer du penge på dine designermøbler

Har du endelig besluttet dig for, at du gerne vil have ægte design ind i hjemmet, så er det bare med at komme i gang med at lede efter det. Der er mange butikker, der sælger designervarer, så der er rigeligt at tage fat på.

Selvom der er tale om design, så gør det jo ikke noget, hvis man kan spare lidt her og der, når man skal ud og købe det. Derfor kan det være en god ide at købe dine nye møbler på nettet, da der mange gange er gode penge at spare online.

Design er ikke lig med dyrt

Mange tror fejlagtigt, at design kun handler om at få de dyreste ting som overhovedet muligt. Men det er slet ikke der, fokus skal ligge. For så kan man lige så godt gå ud og brænde sine penge af på alt muligt andet, hvis det bare er for at bruge så meget som muligt.

Design handler om stilarter, kunst og det rette touch. Og det behøver man ikke at kigge på prisskiltet for at få en fornemmelse af. Start altid med at kigge på selve møblet, og så kan du derefter gå videre og kigge på prisen. Og om der så står 10.000 eller 50.000 kroner er tilfældigt. Et møbel til 50.000 kroner kan sagtens have meget mindre stil over sig, end et møbel der er fem gange så billigt.

Dansk design hitter

Vil du gerne være med til at støtte de danske designere, så er det en god ide at gå efter danske mærker. De danske designere hitter, og har gjort det i mange år, både i Danmark og resten af verden.

Så du kommer ikke til at gå ned på kvalitet, bare fordi du vælger designermærker her fra landet.

Find nye mærker og vær first-mover

Noget af det fedeste ved designermøbler er, at man har en mulighed for at være first-mover inden for et nyt brand. Derfor kan det være en god ide at holde øje med markedet, da der ofte dukker nye og spændende mærker op, som du kan være en af de første til at spotte.

Det er fedt at have ægte design i hjemmet, som kun få andre også ejer. Især hvis det er et mærke, som bliver større og større med tiden. Så kan du glæde dig over, at du har været med helt fra starten, hvor du købte dit første møbel fra lige netop det mærke.